Over ons

Of u nu eeIMAG0603n probleem heeft met uw computer, onderdelen nodig heeft voor uw huishoudelijke elektrische apparatuur, niet weet hoe u uw nieuwe televisie en apparatuur moet aansluiten, of een klus in huis heeft, DesteBeter.nl weet het wel….

DesteBeter.nl  is opgericht vanuit een passie voor techniek. Na jarenlange studies en ervaring in verschillende branches hebben wij een brede kennis opgebouwd waarmee we u van dienst kunnen zijn.

Ik ben begonnen met de opleiding “Detailhandel en Ondernemersvaardigheden” en “Middle-Management”. Na het afronden van deze studies ben ik begonnen met de opleiding   “Automatisering”. Deze opleiding heb ik afgerond als systeembeheerder.

Omdat ik mijn blik wilde verruimen ben ik gaan werken als “Technisch Koerier”, waarbij ik met name computers moest repareren en installeren door heel de Benelux. Omdat mijn nieuwsgierigheid naar techniek groot is en ik mijn ondernemers-opleidingen wilde combineren ben ik gaan werken bij de grootste technische huishoudelijke onderdelen winkel van Nederland , uiteindelijk als filiaalhouder, waarbij deze expertise mij nu van pas komt.

Ondertussen had ik ook een andere passie ontdekt, namelijk “klussen”. Ik heb meer dan 7 jaar zelfstandig als onderaannemer in de bouw gewerkt en heb de nodige ervaring opgebouwd. In 2013 heb ik ook mijn “VOL-VCA” certificering (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, voor leidinggevenden) behaald.

Mijn andere professies zijn het aansluiten van televisies en audio apparatuur en het installeren van internetpakketten van bekende providers. In 2014 heb ik de opleiding “Computer Service Technicus” afgerond, zodat ik samen met diverse partners en leveranciers u van dienst kan zijn om diverse problemen in en om het huis voor u op te lossen.

Wij opereren in de regio Zoetermeer, Benthuizen, Nootdorp en Leidschenveen