Klus Service

Krijgt u de klus niet geklaard? Wij bieden een veelzijdige vakman, aan wie u met een gerust hart uw klussen in en rond het huis kunt toevertrouwen.

Onze klussen lopen uiteen van timmerwerk tot de kleinste klusjes; zoals een lamp ophangen. Er is bij onze klusservice veel mogelijk! Wij staan garant voor professionaliteit en kwaliteit. De combinatie van kennis, gedrevenheid en een jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij een goed eindresultaat en uitstekende service leveren. Iedere klus opnieuw! Wij streven altijd naar 100% klanttevredenheid.

 

Inbraakbeveiliging! Steeds vaker wordt er in onze buurten ingebroken, er zijn methodes vrij beschikbaar om binnen 15 seconden binnen te zijn! Lees hieronder over de oplossing.

 

Uit eigen ervaring heb ik op diverse bouw en renovatie projecten kunnen zien hoe eenvoudig het is om onbeveiligde deuren van woningen en panden te openen. In sommige gevallen kwam ik sneller binnen dan iemand met een sleutel, zelfs als de deur is uitgevoerd met een drie-punts-sluiting. Aangezien er in de Randstad relatief veel wordt ingebroken, en de gereedschappen die nodig zijn om sloten te forceren tegenwoordig vrij verkrijgbaar zijn, is het verstandig om te kiezen voor goed veiligheidsbeslag.   heeft de oplossing.

 

Kerntrekbeveiliging wordt een verplichting!veiligheidsbeslag-kerntrek

Kerntrekbeveiliging wordt toegepast om de inbraak methode kerntrekken tegen te gaan. Het veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging is voorzien van een hard metalen bescherming, wat de cilinder beschermd tegen uitboren en het uittrekken van de cilinder. Momenteel is kerntrekbeveiliging een eis voor nieuwbouw volgens Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) en is het een dringende aanbeveling voor bestaande bouw. Naar verwachting zal vanaf 2014 kerntrekbeveiliging voor de verzekering ook verplicht worden voor bestaande bouw. Het voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen biedt u niet alleen een goede bescherming tegen inbraak, maar kan bij een aantal verzekeringen ook leiden tot een lagere premie.

Met welk gereedschap wordt er ingebroken?

kerntrek

 

Kerntrekker

De kerntrekmethode wordt uitgevoerd met een zogenaamde kerntrekker die rechts afgebeeld staat. Hierbij wordt een trekschroef rechtstreeks in de cilinder gedraaid, waarna de kerntrekker over de schroef geplaatst wordt en er met behulp van de steeksleutel of wiel trekkracht wordt uitgeoefend op de cilinder. Wanneer er genoeg kracht wordt uitgeoefend op de cilinder breekt deze in het midden af, waarna men met een bouwsleutel de deur kan openen, dit lukt vaak al binnen 15 seconden!

Kerntrekbeveiliging

Het vervangen van de kerntrek-beveiligings-schilden hoeft niet altijd kostbaar te zijn, wanneer u reeds veiligheidsbeslag heeft toegepast. In een aantal gevallen komen de boorgaten vaak overeen en is het vervangen van het veiligheidsbeslag relatief eenvoudig. Als uw huidig beslag heeft met afwijkende afmetingen, is het in de meeste gevallen ook goed mogelijk om deze passend te maken, maar daar is wel iets meer werk voor nodig. U kunt in bijna alle gevallen uw oude cilinder (en dus uw huidige sleutels) blijven gebruiken.

 

Uiteraard leveren en plaatsen wij ook veiligheids-strips en raambeveiligingen.

 

Tarieven Neem contact op Impressie Klus service